707185, Comuna Dumesti, Jud. Iasi, DN 28 KM 19
0234 255 000

Departamente

DEPARTAMENTE

PIESE

Activând într-un domeniu supus factorilor limitativi (climă, precipitații, timp), echipa noastră tehnică este la dispoziția clienților 24 h/ 7 în campanie, pentru un flux continuu și o productivitate ridicată.

SERVICE

O echipă de tehnicieni, instruiți în țară și în străinătate, vă asigură service constant pentru ca utilajele dumneavoastră să fie în perfectă stare de funcționare. Serviciile de mentenanță asigură evitarea discontinuităților în procesul de producție.

VANZARI

Agenții noștri de vânzări vă oferă toate informațiile de ordin tehnic și economic pentru a vă asigura că faceți cele mai bune alegeri pentru ferma dumneavoastră, ținând cont de dimensiunea exploatației.

Pentru că suntem ghidați de principii etice solide, parteneriatul cu clienții noștri se consolidează pentru perioade îndelungate, managerii post-vânzare, asigurându-vă consultanță și suport tehnic, după achiziție.

FINANCIAR

Vă asigurăm consultanță privind posibilitățile de finanțare. Echipa noastră răspunde cu promptitudine solicitărilor dumneavoastră asigurându-ne de realizarea avantajului comun.