707185, Comuna Dumesti, Jud. Iasi, DN 28 KM 19
0234 255 000

Prezentare generala

PREZENTARE

GENERALA

AGRICULTURA

Agritehnica Service este o companie furnizoare de maşini, utilaje şi echipamente agricole înfiinţată în anul 2006. Agricultori la origine, pătrunderea pe acest segment de piață a reprezentat o provocare imensă, deoarece am știut, din propria experiență, care sunt așteptările fermierului în materie de utilaje agricole.

TEHNOLOGII

DEZVOLTARE

Am stabilit parteneriate cu cei mai mari producători de utilaje agricole, asigurându-ne că furnizăm clienților noștri utilaje de calitate, avansate din punct de vedere tehnologic, care să le aducă avantaj competitiv pe piață.

RECUNOASTERE

Fermierii au fost receptivi la noile tehnologii, brandul cunoscând un real success. Pe parcursul celor 11 ani de experiență, echipa s-a mărit, s-a perfecționat, devenind o familie imensă care acționează după aceleași principii de conduită etică și morală.

AGRITEHNICA

AZI

În prezent, suntem alături de fermieri, asigurându-le în mod constant suport tehnic. Deservim cu succes toată zona Moldovei, partea de Sud a țării și Republica Moldova. Infrastructura noastră s-a dezvoltat rapid, asigurânu-ne că vom răspunde cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor clienților noștri.