707185, Comuna Dumesti, Jud. Iasi, DN 28 KM 19
0234 255 000

Service

SERVICE

Întâmpinați defecțiuni tehnice la utilajele dumneavoastră? Trebuie doar să ne contactați. Veți fi preluat imediat de personalul din echipa de service, în funcție de zona în care vă aflați, care va identifica natura defecțiunilor și va programa o vizită în ferma dumneavoastră.

O echipă de tehnicieni se va deplasa în cel mai scurt timp în ferma dumneavoastră și va remedia problemele. Instruiți în cadrul companiilor producătoare de utilaje, pentru care suntem dealeri autorizați, aceștia vor identifica cauzele care au dus la apariția defecțiunilor. Prin intermediul instrumentelor specializate, tehnicienii vor înlătura aceste cauze pentru a nu vă confrunta cu astfel de probleme în viitor.

Părerea clienților noștri este importantă pentru noi. După finalizarea lucrărilor, veți completa împreună cu tehnicianul de service raportul de reparații, unde vă veți exprima mulțumirea pentru reparațiile efectuate. Ne dorim să păstrăm o legătură permanentă cu clienții noștri, asigurându-le suport tehnic continuu.

Activitățile agricole pot fi reluate, astfel încât să vă încadrați în perioadele optime de efectuare a lor. Pentru o activitate agricolă eficientă, apelați la servicii tehnice specializate.