Acasa / Utilaje / Semănători / Horsch Maestro RC

Horsch Maestro RC

Cere o ofertă

Povestea

Amplasarea precisă a semințelor cu tehnologia de semănat combinată

Dovedit în sistemele de tăiere de pe glob, Pronto DC a fost pionier și continuă să stabilească standardul pentru tehnologia de semănat combinată. Niciun alt concept de însămânțare nu poate pregăti o structură uniformă a solului, să consolideze în mod corespunzător solul pentru a menține umiditatea în zona de semințe pentru a promova germinarea rapidă și apariția uniformă a culturilor, plasând în același timp semințele într-un mediu optim de sămânță care stabilește scena pentru un randament maxim potențial. Toate acestea, în timp ce semănăm cu viteze mai mari și cu o eficiență mai mare în acri semănate pe zi față de alte concepte.

horschmaestrorchighlight2x
horschmaestrorcstory1x
horschmaestrorcoverview1x

Pronto DC pregătește un sămânț superior, controlând în mod durabil creșterea timpurie a buruienilor, accelerând descompunerea reziduurilor pentru a debloca substanțele nutritive și a elimina zonele gazdă pentru agenți patogeni, încorporează îngrășământ răspândit, împreună cu nivelarea câmpului. Acțiunea de lucru a Pronto DC asigură integritatea solului, oferind în același timp un mediu optim pentru potențialele de randament maxim.

02 / 03

Eficiență

Eficiență maximă:
Mașină completă pentru cultivarea și însămânțarea cu trecere unică încorporată într-o unitate.

Descarca brosura

horschmaestrorccaracteristici1x

03 / 03

Caracteristici

Concept dovedit la nivel mondial.
Design unic, cu o abordare într-o etapă în trei trepte: pregătirea uniformă a patului de semințe, consolidarea solului, plasarea semințelor.
Sistemul de cultivare a discurilor creează un strat de semințe optim, o structură uniformă a solului, încorporează îngrășământ răspândit, ucide buruienile timpurii, reziduurile de dimensiuni și creează un mediu aerobic de semințe pe toată lățimea de lucru a unității.
Promovează temperatura uniformă a sămânțelor în culturile însămânțate de primăvară.
Sistemul de consolidare a anvelopelor asigură solul prelucrat, îmbunătățind efectul capilar care atrage și reține umiditatea în zona semințelor, promovând o germinare rapidă și o apariție uniformă.
Sistemul de deschidere cu două discuri TurboDisc, dovedit la nivel global, este proiectat pentru plasarea precisă a semințelor.
Consolidarea creează o structură uniformă a solului care îmbunătățește performanța deschizătorului TurboDisc.
Designul simplu și robust al TurboDisc menține o implicare consistentă a solului, plasând semințele exact la adâncimea dorită.
Conceptul de semănător combinat, capabil de viteze mari de însămânțare, în așteptarea condițiilor de teren.
Opțiune de sistem de tragere dublă disponibilă pentru împrăștierea îngrășămintelor în fața discurilor de cultivat.
Setarea simplă a adâncimii TurboDisc și a sistemului de cultivare a discului.
Întreținere simplificată cu puține puncte de service.
Folosiți cu cărucioare de aer HORSCH.

Descarca brosura

horschmaestrorcperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.