Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago Gold

Olimac Drago Gold

Cere o ofertă

Povestea

Nivelul următor în recoltare la floarea-soarelui

Drago Gold este rezultatul unei tehnologii inovatoare exclusive a Olimac – proiectată într-o fabrică modernă și complet automatizată din Italia.

olimacdragogoldoverview1x
olimacdragogoldhighlight1x
olimacdragogoldstory1x

Capul de floarea soarelui previne pierderile de randament, chiar daca în condiții extreme de lucru sau cu o viteză de funcționare mai mare. Cu Drago Gold veți atinge următorul nivel de productivitate, o mai bună calitate a recoltării și un randament mai mare în rezervor.

02 / 03

Eficiența

Datorită boturilor speciale din cauciuc, este posibil să culegeți cu delicatete capul plantei. În combinație cu plăcile rotative opuse, capul poate fi ales cu viteză mai mare și fără vibrații. Restul plantei va fi prins de bonete pentru a garanta un randament bun al pierderilor.

Descarca brosura

olimacdragogoldmotor1x

03 / 03

Caracteristici

Cifra de top a industriei. Capul de 500 mm face viteza de operare mai mare și depășește toate barierele. Chiar și condițiile de recoltare uscată nu vor fi o problemă pentru nivelul standard de viteză. Brida este protejată de un ambreiaj de siguranță.
Sistem cu dublu ambreiaj. Cele doua ambreiaje de pe fiecare rând împiedică o supraîncărcare a botelor de cauciuc, a plăcilor rotative și a lanțului. Datorită lanțului de acționare a băii de ulei, Drago Gold aproape nu are nevoie întreținere. Capul pentru floarea-soarelui poate fi echipat și cu un sistem de tocător. Actualizarea este oricând posibilă.

Descarca brosura

olimacdragogoldtransmisie1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.