Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Twister

Fendt Twister

Cere o ofertă

Povestea

Grebla Fendt Twister

Datorită tehnologiei lor inovatoare și bine concepute, greblele cu rotor Fendt Twister sunt specialiști dedicați în uscarea rapidă și curată a furajelor. Ele formează legatura perfectă între cositoare și grebla de fân.

fendttwisterhighlight1x
fendttwisterstory1x
fendttwisteroverview1x

Toate greblele Fendt Twister au un cadru mare, gros, pătrat. Acest lucru asigură o durată de viață lungă și o stabilitate excelentă, la fel ca și conexiunea rotorilor individuali prin îmbinări de cadru robuste, rulmenți speciali cu flanșă și șuruburi întărite. Cutia de viteze centrală a Fendt Twister este imersată într-o baie de ulei și este protejată împotriva pătrunderii prafului și a murdăriei. Rulmenții de la ambele capete asigură o rulare lină fără egal.

02 / 03

Caracteristici

Suporturile de dinți ale Fendt Twister sunt realizate dintr-o bandă de oțel rezistentă, galvanizată. Brațele dintelui și plăcile rotorului sunt montate direct și au o suprafață de contact extinsă, într-o conexiune cu forță. Plăcile cu rotor au un profil întărit pentru o stabilitate și siguranță mai mare. Brațul dintelui este suficient de flexibil pentru a gestiona orice sol neuniform, prin absorbția forței rezultate, asigurând astfel o protecție maximă.

Descarca Documentatia

fendttwistercaracteristici1x

03 / 03

Performanță

Diferite domenii de aplicare cer diferite setări. Pe Fendt Twister, unghiul de răspândire poate fi reglat rapid și usor între 15, 18 și 21 grade într-un șablon cu găuri pe roți. Acest lucru face ușor să comutați între cele trei poziții ale unghiului de împrăștiere și să atingeți întotdeauna rezultatul optim de lucru. Și mai uniform, uscat, furajul dvs. garantează o preluare optimă și o amestecare perfectă, datorită suprapunerii mari a rotoarelor.

Descarca Documentatia

fendttwisterperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.